Sape si tencuieli mecanizate Ramnicu Valcea, jud.Valcea

Sape si tencuieli mecanizate Ramnicu Valcea, jud.Valcea: tel.0724292693, 0768838839, 0730544540

  • Sape mecanizate:

Ce este sapa?

Pentru egalizarea suprafetelor, fie ele interioare, fie ele exterioare, si astfel pentru pregatirea suprafetei pentru montarea gresiei, a parchetului, granit sau marmura etc, se toarna sapa. Daca nu doriti montarea peste sapa a unor astfel de materiale, puteti lasa sapa neacoperita conferind astfel spatiului interior un finisaj futurist iar spatiului exterior un finisaj curat.

In mod obijnuit sapa se toarna manual dar se folosec si pompe spaciale si astfel obtinem sapa mecanizata.

De ce sa optati pentru sapa mecanizata?

Sapa mecanizata este amestecata mecanic si astfel are o calitate superioara. Pe langa amestec, aplicarea ei este uniforma si se face intr-un timp mult mai scurt. Datorita elicopterizarii sapei (se foloseste un utilaj special) aceasta se sigileaza si astfel devine mult mai rezistenta in fata actiunii factorilor externi.

Unde actionam?

Oferim servicii de turnare sape mecanizate in Ramnicu Valcea, Jud.Valcea precum si in localitatile si comunele invecinate.

  • Tencuieli mecanizate:

Ce este tencuiala mecanizata?

Tencuiala mecanizata difera de cea clasica prin metoda de aplicare. Tencuiala mecanizata se realizeaza cu masina de tencuit si se folosesc tencuieli pe baza de ciment-var sau ipsos.

De ce sa optati pentru tencuiala mecanizata?

Datorita faptului ca tencuiala mecanizata se aplica cu masin ade tencuit, timpul de aplicare este mult mai scurt iar rezultatul mult mai bun.

  • Unde oferim servicii de turnare sape mecanizate si tencuieli mecanizate?

Oferim aceste servicii in in Ramnicu Valcea, Jud.Valcea precum si in localitatile si comunele invecinate.

  • Preturi sape mecanizate si tencuieli mecanizate.

Preturile pentru sape mecanizate si tencuieli mecanizate difera de la lucrare la lucrare. Pretul final este stabilit in functie de complexitatea lucrarii, de , prafata, de materiale etc.

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati telefonic la nr:  0724292693, 0768838839, 0730544549, 0773768424